RETURUL PRODUSELOR

Aveti dreptul de a returna produse fara a preciza motivele in termen de 14 zile. Perioada de returnare se calculeaza din ziua in care dv. sau persoana desemnata de dv. a intrat in posesia produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati la email : retur@depo-instal.ro, prin formularul online sau prin posta la adresa S.C. CRIPAL IMPEX S.R.L , Str. Judetului, nr. 8, sector 2, Bucuresti, cu privire la dorinta de a va retrage din prezentul contract.

Trebuie sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea termenului limita de 14 zile. Vor fi luate in seama doar cererile scrise(prin email, sau posta). Costul transportului pentru retur cade in sarcina cumparatorului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi, urme de montaj) inclusiv ambalajul care trebuie sa fie cel original, precum si toate accesoriile produsului.

Produsul poate returnat prin predare personala la sediul Depo-Instal.ro sau pri curier, taxele de transport fiind suportate de catre client.

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse:

produsele care au fost montate sau utilizate

produsele care au fost comandate pe baza de comanda speciala in baza unui avans

produsele care au fost taiate la dimensiune (ex. : teava)

produsele care au fost comandate la punctul de lucru al Depo - Instal

produsele care au fost personalizate conform specificatiilor clientului

produsele identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

Depo-instal.ro este un magazin online. Contractul la distanta a fost realizat daca comanda a fost facuta online. Contractul la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul. Politica de returnare a produselor in termen de 14 zile se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor comandate online. Pentru persoanele juridice (sau cele care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal) nu se aplica aceste prevederi de retur.

Produsele care au vicii de fabricatie vor fi inlocuite in cel mai scurt timp (48 ore) fara alte costuri cu conditia ca produsul sa fie in pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii. Produsele vor fi schimbate in termen de 48 ore de la constatarea defectiunii de catre reprezentantul producatorului.